ANKETA O PERCEPCIJI KORUPCIJE NA LOKALNOM NIVOU

01 jun 2018

Percepcije javnog interesa u oblasti sprječavanja i borbe protiv korupcije

i mjesta i uloge Lokalne samouprave za borbu protiv korupcije

 

 

anketaPoštovani/na,

Putem anonimne ankete želimo da vam kao gradjaninu/ki opštine Tivat ponudimo mogućnost  da izrazite svoje mišljenje o korupciji u crnogorskom društvu kao i o radu lokalne samouprave i njenim uslugama.

Da bi smo saznali o stepenu vase percepcije korupcije na lokalnom nivou , kao i u kojoj mjeri lokalna samouprava ispunjava vaša očekivanja, izuzetno nam je važno da dobijemo povratnu informaciju od vas.

Stoga vas molimo da odvojite nekoliko minuta i u saradnji sa anketarom ili online  odgovorite na pitanja iz ankete, te svojim prijedlozima doprinesete  poboljšanju rada lokalne samouprave..

Rezultati ankete biće dostupni na web  sajtu Opštine Tivat. Svi podaci iz ankete će biti objavljeni u agregiranom obliku, čime je u potpunosti obezbjeđena tajnost individualnih podataka osoba koji su učestvovali u anketi.

Ova anketa ima 21 pitanje.

Da popunite ONLINE ANKETU kliknite OVDJE

Sprovođenje ovog istraživanja AKC Tivat finansijski je podržala Opština Tivat u okviru projekta „Percepcija korupcije na lokalnom nivou “ u saradnji sa Radnom grupom za izradu i implementaciju akcionog plana opštine Tivat za borbu protiv korupcije /2017 – 2018/ :Strateški cilj 2. Povećan stepen odgovornosti i profesionalizma rada lokalne samouprave, Mjera 2.4 Istraživanje o stepenu zadovoljstva korisnika uslugama koje im pruža opština i javne službe, Aktivnost:14. Istraživanje o stepenu zadovoljstva  korisnika usluga.

 

post slika