BASKET TIM TOT NAJBOLJI NA PRVOM OPŠTINSKOM TURNIRU

30 nov 2018

Basket tim Turističke organizacije Tivat (TOT) i JP „Autobuska stanica“ Tivat su osvojili prvo i drugo i mjesto na Prvom opštinskom međuinstitucionalnom turniru 3x3 u basketu, koji je organizovan u okviru manifestacije Novembarski dani. Ekipa TOT je nagrađena peharom i loptom, a oba tima i garniturom dresova i medaljama.

Na turiniru je učestvovalo sedam ekipa i to: TOT, Autobuska stanica, Služba zaštite i spašavanja, školski brod Jadran, Odjeljenje bezbjednosti i Opština Tivat koja je imala muški i jedini ženski tim. Nagrade, dresove i profesionalne lopte za basket obezbijedio je sponzor takmičenja 3x3 Montenegro. Prvoplasirani tim TOT poklonio je vaučer za večeru koji je obezbijedila Turistička organizacija jedinom ženskom timu na turniru, predstavnicama Opštine Tivat. Ovim turnirom, te izložbom starih razglednica i suvenira „Iz prošlosti Tivta“ u amfiteatru škole „Drago Milović“, kao i Omažom Mileni Dravić, završava se ovogodišnje izdanje „Novembarskih dana“.

Manifestacija „Novembarski dani“ kojom se obilježava Dan opštine Tivat, 21. novembar, počela je šestog novembra a priređeno je 50 programa.

Nizom kulturnih, sportskih i zabavnih događaja uz učešće brojnih organizacija, ustanova, institucija i pojedinaca obilježene su 74 godine od oslobođenja Opštine Tivat.

SUT

Pobjednicki timovi, sa ženskim timom Opštine Tivat

post slika