BESPLATAN BEŽIČNI INTERNET I NA GLAVNOJ AUTOBUSKOJ STANICI

06 jun 2014

Sekretarijat za informacione sisteme i zajedničke poslove Opštine Tivat u saradnji sa kompanijom MNNews nastavlja uspješnu realizaciju projekta besplatne distribucije bežičnog interneta na teritoriji opštine Tivat – popularno nazvan „Tivat Free Wi-Fi“.
Novopostavljena lokacija obuhvata glavnu autobusku stanicu na Župi. Putnici u periodu čekanja prevoza mogu vrijeme upotpuniti korišćenjem pomenute usluge što predstavlja benefit kako turističkoj ponudi, tako i putnicima bilo koje vrste, i uopšte doprinosi poboljšanju imidža grada.


Naročitu zahvalnost za postavljanje opreme na ovoj lokaciji dugujemo Almi i Izeti Karić, koje su nesebično dale dozvolu da na njihovom poslovnom objektu (Mini market Bingo 2) instaliramo opremu i učinimo benefit lokalnoj zajednici. Apelujemo i na druge fizičke i pravne subjekte koji budu kontaktirani od strane nadležnog Sekretarijata da slijede primjer pomenutih dama, kao i ranije g-đe Vivijane Vuksanović i g-dina Maria Grbca, čiji su objekti identifikovani kao pogodni za instaliranje uređaja obzirom na lokaciju na kojoj se nalaze, i koji shvataju značaj projekta za grad, lokalnu zajednicu, turističku ponudu te pružaju podršku direktnim učešćem bez naročite lične koristi.
Od ranije aktivne lokacije su Aerodrom Tivat, akvatorijum lučice Kalimanj, gradsko šetalište od hotela Palma do Porto Montenegra, trg Magnolija, SMŠ “Mladost”, i ranije postavljene lokacije u rezidencijalnom dijelu grada. U planu je da se hot spot-ovi u vrlo skoroj budućnosti, naročito radi turističke sezone, šire i na područije šetališta i kupališta od Porto Montenegra do Donje Lastve, o čemu će lokalna javnost biti blagovremeno obavještena.

 

post slika