BESPLATAN BEŽIČNI INTERNET NA ŠETALIŠNO-KUPALIŠNOJ ZONI OD PLAŽE WAI-KIKI DO PARKA IZA HOTELA KAMELIJA

06 aug 2014

Kao što je najavljeno prošle sedmice, u sklopu projekta “Tivat Free Wi-Fi” besplatnim bežičnim internetom od 05.08.2014. godine pokrivena je šetališno-kupališna zona od plaže Wai-Kiki do parka iza hotela Kamelija. Zahvaljujemo g-dinu Lj. Arsiću, zakupcu plaže Wai-Kiki koji je omogućio postavljanje konzole na svom kompleksu i strujno napajanje koje je neophodno za funkcionisanje uređaja. Korišćenje bežičnog interneta je kao i na drugim lokacijama ograničenog protoka na 256 kb/s kako bi bilo omogućeno da što veći broj korisnika istovremeno ostavruje pristup navedenoj usluzi.

Od ranije aktivne lokacije su Aerodrom Tivat, glavna autobuska stanica, akvatorijum lučice Kalimanj, gradsko šetalište od hotela Palma do Porto Montenegra, trg Magnolija, SMŠ “Mladost”, šetališno-kupališna zona od Porto Montenegra do ponte Seljanova, plaža ponta Seljanova, i ranije postavljene lokacije u rezidencijalnom dijelu grada.
Napominjemo, da uz najbolju volju i trud za sada nijesmo naišli na razumijevanje lokalnog stanovništva, kao ni određenog privrednog subjekta na područiju Donje Lastve, na tri lokacije koje su identifikovane kao najpogodnije za postavljanje uređaja. Uprkos tome pokušaćemo u narednom periodu naći modalitet za rješenje problema uz apel građanima i privrednicima na društvenu odgovornost prema zajednici u kojoj žive i rade.

Sekretarijat za informacione sisteme i zajedničke poslove

post slika