Brojni medijski susreti tokom turističke promocije Tivta i Crne Gore u Srbiji

29 maj 2021

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i direktorica Turističke orgnizacije Tivat Danica Banjević boravili su proteklih dana u Nišu, Novom Sadu i Beogradu gdje je održana promocija turističke ponude Tivta i Crne Gore. Oni su tokom ove posjete ostvarili veliki broj susreta sa medijima iz Srbije, doprinoseći dobrom PR učinku cjelokupne promocije.

Predsjednik je u Nišu gostovao u emisji „ŠareNiš“, niške Zona plus televizije, zajedno sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski. Izjavu je dao i za lokalnu Belle Amie televiziju, a informacije o Tivtu i događaju koji je tamo održala TO Tivat objavili su brojni mediji: Južne vesti, Niške vesti, Jug press, Turistički žurnal, eKapija... Banjević je gostovala u jutarnjem programu Niške televizije, a tokom promo aktvnosti u centru Niša, dala je izjave za sve već pomenute lokalne medije. U Beogradu je uslijedilo gostovanje predsjednika opštine u jutarnjem programu Happy televizije, a Komnenović je dao intervju i za portal i prvo štampano izdanje medijske kuće Nova S.

Prilikom posjete Novom Sadu i susretu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, organizovan je susret sa medijima, pa su informacije o ovom susretu i poziv Novosađanima da ljetuju u Boki Kotorskoj objavili brojni mediji: Vesti-online, Mojnovisad.com, Tanjug, Naslovi.net, Novosti.rs, Kurir.rs, Alo.rs, ...

Delegacija Opštine Tivat obišla je i novu zgradu Radio-televizije Vojvodine, a predsjednik Komnenović razgovarao je da direktorom ove medijske kuće Miodragom Koprivicom i glavnim i odgovornim urednikom Nenadom Ćaćićem. Tokom boravka u Novom Sadu, Banjević je dala izjavu za emisiju „Luča“ RT Vojvodine, ali i za radio i portal Turistička prizma.

Željko Komnenović gostovao je i u regionalnoj emisiji „Info Arena“, koja će biti prikazana na „BN“ televiziji, a materijal će biti emitovan i na još 25 televizija u Srbiji. Komnenović i Banjević prisustvovali su i večeri sa medijima u Beogradu. Od medija, na ovom događaju, bili su prisutni RTS, Beta, Tanjug, Nova S, Blic, Politika, TV Prva, B92, Informer, Objektiv, Republika, TV K1, Tu magazin, Agro TV, Color press, De Co i Ringier.

post slika