CITY GAMES – JADRANSKE IGRE U TIVTU

04 jul 2016

City Games – Jadranske biće održane večeras (ponedjeljak, 04. jul, 2016. godine), sa početkom u 19.30 časova na obali Pine u Tivtu.
Naziv međunarodne manifestacije Jadranske igre, promijenjen je u „City Games“ jer su pored ekipa iz zemalja sa obala Jadrana učesnici i ekipe iz Srbije, Mađarske, Austrije, Makedonije, Njemačke, Velike Britanije i Holandije. Nakon prvog pulufinala u Herceg-Novom, večeras će biti odigrano drugo polufinale i to u Tivtu. Za prolazak u finale takmičiće se šest ekipa iz Tivta: JK Delfin, Luštica Bej, Galioti, Sportikus, Centar za kulturu i Fortunele, a njihovi predstavnici nadmetaće se u šest disciplina: leteći vaterpolo, blago, spasavanje turistkinje, pršut, mošarka i vesla. Veliko međunarodno finale ove manifestacije održaće se u Biogradu na Moru u Hrvatskoj.


Takmičenje na Pinama organizuje kompanija „Adria Events“ u saradnji sa Opštinom Tivat, sponzori su Turistička organizacija Tivat i firma „Brand New Tivat“. Sve posjetioce i takmičare pozdraviće predsjednica opštine Tivat prof.dr Snežana Matijević, na ovaj način pružajući podršku održavanju ove zabavne manifestacije u Tivtu.

post slika