DANI TIVTA U SREMSKIM KARLOVCIMA

06 okt 2017

Most prijateljstva koji spaja Tivat i Sremske Karlovce izgrađen je na stabilnim i čvrstim temeljima. To potvrđuje još jedan u nizu susreta predstavnika ovih pobratimskih gradova, a koji se dogodio u okviru manifestacije “Dani Tivta u Sremskim Karlovcima”. To je bila prilika da tivatska delegacija, koju su činili predsjednica Opštine Prof. dr Snežana Matijević , potpredsjednik Dejan Maslovar, sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti mr Dubravka Nikčević, savjetnica u Sekretarijatu za kulturu i društvene djelatnosti Ana Ivanović i direktorica Turističke organizacije Gabrijela Glavočić, na poseban način prezentuje kulturnu, turističku i gastro ponudu našeg grada.


Predsjednik Opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković i njegovi saradnici organizovali su prijem za delegaciju iz Tivta, na kojem se, nakon dobrodošlice, vodio razgovor o nastavku već osnažene saradnje. Prijemu je prisustvovao i Generalni konzul Crne Gore u Srbiji Miodrag Kankaraš.

“Dane Tivta u Sremskim Karlovcima” upotpunili su, Organizacija žena Tivta svojim prepoznatljivim delicijama, KUD “Boka” igrama iz Crne Gore i Boke, i NVO “Maškarada” atraktivnim performansom “Tivatska vlastela”. Događaju na trgu u Sremskim Karlovcima prisustvovao je Nj.E. Ambasador Crne Gore u Srbiji, Branislav Mićunović sa saradnicima.

Pozorišna predstava “Gorska drama” u produkciji Centra za kulturu, koja je održana u novosadskom Pozorištu mladih, pred prepunom dvoranom, dala je poseban pečat ovoj zanimljivoj i uspješnoj manifestaciji.

Karlovci4

Karlovci3

Karlovci2

post slika