DEVET EKIPA UČESTVOVALO U BASKETU U PARKU

19 mar 2019

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, organizovao je turnir u basketu pod nazivom „Basket u parku“. Učestvovalo je devet ekipa dječaka IIIg2, Teodosi, Sirena, Amigosi, Dumidran reptorsi, Abc, Markuševina, Paladijum i Mažina i tri ekipe djevojčica Medžik 1, Medžik 2 i Omladinski klub Tivat, dok su u takmičenju u šutiranju trojki, i izazovu u vještinama / skills challenge/ učestvovali samo dječaci.

Pobjednik u šutiranju trojki je Aleksa Peković, dok je Luka Božinović pobijedio u izazovu vještina.

Kod djevojaka je pobjedila ekipa Magic 1 (Pajović Nastasja, Biljana Krivokapić, Barbara Luković ).

U muškoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Abc ( Vulović Djordje, Milačić Dražen, Samardžić Vasilije).

“Pozdravljam sve vas u ime predsjednika opštine dr Siniše Kusovca, kao i u moje lično ime i moje ekipe iz Sekretarijata, kao i saradnik Sekretarijata Radovan Novaković. Posebno se zahvaljujem plesnoj grupi Bellissima koja već dvije godine na svim našim aktivnostima uzima učešće i postaje brend svih manifestacija. Ovaj teren je prvi u nizu naših projekata i nadam se da ćemo ga svi zajedno čuvati”, navela je u obraćanju sekretarka za mlade, sport I socijalna pitanja Darka Ognjanović.

Za učenike/ce I4 organizovano je druženje na rekonstruisanom dječijem igralištu izmedju lamela iza pošte kao i fotografisanje. Za prisutne su obezbijedjeni voda i sokovi, kao i torta u čast ove manifestacije.

U revijalnom dijelu nastupili su Bellissima i gimnastička sekcija Tivat.

post slika