DEVETI HUMANITARNI NOVOGODIŠNJI BAZAR “DAN OTVORENOG SRCA“

05 dec 2017

Opština Tivat - Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, u saradnji sa ”Organizacijom žena” Tivat i Crvenim Krstom Tivat, u susret praznicima, tradicionalno organizuje novogodišnji humanitarni bazar pod nazivom “Dan otvorenog srca”.

“U pitanju je deveti tradicionalni “Dan otvorenog srca”, a sastanak Organizacionog odbora bazara, održan je juče (ponedjeljak, 04. decembar) u Opštini Tivat. Na sastanku je odlučeno da ove godine bazar bude održan u srijedu 20.decembra na Trgu magnolija, sa početkom u 11 časova”, navela je koordinatorka Organizacionog odbora i sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja mr Darka Ognjanović, zahvaljući na podršci predsjednici opštine prof.dr Snežani Matijević koja je ujedno i predsjedavajuća odbora.  

Opština Tivat ispred organizatora, poziva sve zainteresovane da prijave svoje učešće, a sve ljude velikog srca da se odazovu i posjete bazar, kako bi se prikupilo što više sredstava. Prikupljena sredstva biće usmjerena u humanitarne svrhe.

 Svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti u Sekretarijatu za mlade, sport i socijalna pitanja, kancelarija 16A, odnosno na telefon 032 661 319, email: mladisport@opstinativat.com. 

post slika