DO KRAJA LJETA, 140 TIVATSKIH PORODICA RIJEŠIĆE STAMBENO PITANJE

24 mar 2016

Predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel i predsjednik Crnogrskog fonda za stambeno solidarnu izgradnju (CFSSI) Danilo Popović, obišli su danas lokaciju „Švedskih baraka“. Na pomenutoj lokaciji privode se kraju radovi na izgradnji 140 stanova za potrebe riješavanja stambenih pitanja zaposlenih u organima lokalne uprave, preduzećima čiji je osnivač opština kao i pripadnika Uprave policije – Centar bezbjednosti Herceg Novi odjeljenje bezbjednosti Tivat.
„ Radi se o dva objekta sa ukupno 140 stanova, te će u dogledno vrijeme 140 tivatskih porodica riješiti stambeno pitanje. Ono što sam danas vidio govori da se radi o kvalitetnoj gradnji, o stanovima koji su funkcionalni i prilagođeni stvarnim uslovima života, tako da će oni koji budu uselili u ove stanove imati kvalitetan smještaj. Pokazalo se kao dobar model ovo što smo uradili sa CFSSI i mogu sa sigurnošću da tvrdim da se poštuju rokovi, da će stanovi biti završeni možda i prije ugovorenih rokova a u svakom slučaju neće biti kašnjenja“-istakao je tom prilikom predsjednik opštine Ivan Novosel. Predsjednik CFSSI Danilo Popović iskoristio je priliku da se zahvali Predsjedniku opštine napomenuvši da je vrlo bitno istaći da je Fond, dinamikom i kvalitetom izvođenja radova ispunio očekivanja svih koji su vjerovali u ovaj projekat.
„Danas smo se izaskom na gradilište i sami uvjerili u kvalitet i dinamiku izvođenja radova, što znači da će radovi biti završeni u roku, ako ne i ranije, što će zavisiti najviše od vremenskih prilika“- zaključio je Popović. U skladu sa ugovornim obavezama, CFSSI ima rok od 18 mjeseci za završetak radova.

SLUŽBA PREDSJEDNIKA

post slika