DODJELA DIPLOMA ZA POLAZNIKE KURSEVA

24 mar 2017

Danas je u Multimedijalnoj sali opštine Tivat upriličeno dodjeljivanje diploma polaznicima kurseva iz engleskog (A1 i A2 nivo) i ruskog jezika (A1 nivo). Besplatne kurseve jezika u organizaciji Opštine Tivat i ZOPT-a pohađao je 41 kandidat.
Prisutne je pozdravila mr Dubravka Nikčević, sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti i osvrnula se na uspješnu višegodišnju saradnju koju Opština Tivat ima sa Centrom za obrazovanje i trening.

Nikčević je istakla da je namjera Opštine Tivat nastavak podrške u obrazovanju odraslih, podsticanje cjeloživotnog obrazovanja kako bi polaznici kurseva stekli još veći nivo vještina koje tržiste rada zahtijeva. “Mi smo turističko mjesto, a rad u turizmu i u djelatnostima koje su komplementarne turizmu zahtijeva znanje stranih jezika I konstantno usavršavanje”, rekla je Nikčević.
U toku je kurs iz informatičkog opismenjavanja koji zajedničkim snagama realizuju Opština Tivat i ZOPT. Iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti iskazali su nadu da će u narednom period biti realizovan još niz obuka koje će biti od višestruke koristi, prije svega licima koja se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje ali drugim građanima Tivta
Prisutnima se obratila i Tatjana Raković, magistar poslovne psihologije i koordinator obrazovanja u ZOPT-u, čestitavši polaznicima kurseva.

Polaznici kurseva2

post slika