DRUGI JAVNI KONKURS ZA PODRŠKU ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU

01 okt 2019

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu, raspisuje drugi  javni konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta opštine opredjeljenih za podršku ženskom preduzetništvu.

Pozivaju se  žene koje su kao fizička lica registrovane kod nadležnih organa za obavljanje privredne djelatnosti, žene preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivač, jedan od osnivača ili izvršni direktor preduzeća mora biti žena (u daljem tekstu: društvo/preduzetnica) sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji opštine Tivat, da dostave svoje prijave na Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Tivat namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis.

Društvo/preduzetnica može konkurisati sa najviše dva biznis plana, a može biti podržana samo jednim biznis planom.

Maksimalni iznos dodijeljenih sredstava za biznis plan ne može iznositi više od 30% od ukupnog iznosa predviđenog Budžetom Opštine za podršku ženskom preduzetništvu. U budžetu Opštine Tivat je za tu namjenu nakon raspodjele sredstava u prvom javnom konkursu raspisanom u aprilu 2019. godine preostalo 4.500,00€.

Konkurs za raspodjelu sredstava otvoren je 30 dana od dana njegovog objavljivanja na sajtu Radio Tivta i web stranici Opštine Tivat (www.opstinativat.com), odnosno od utorka, 01.10.2019 do četvrtka, 31.10.2019. godine.

Prijava na konkurs se podnosi Komisiji za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu na propisanom Obrascu i predaje na pisarnici Opštine Tivat (Zgrada Opštine Tivat, Trg magnolije bb, I sprat).

  1. DRUGI JAVNI KONKURS ZA PODRŠKU ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU - PDF
  2. PRIJAVA NA KONKURS, OBRAZAC 1, 2, 3 - dalje
  3. MODEL ZA PRIJAVU BIZNIS IDEJE - BIZNIS PLANA (UZ OBRAZAC_2) - dalje

Za sva dodatna pitanja, kontakt osoba je:

Anja Radmilo, sekretarka Komisije

+382 32 661 347

e-mail: anja.brkic@opstinativat.com