Čestitka povodom Dana Nezavisnosti

20 maj 2014
Poštovane građanke i građani Tivta, U ime lokalne samouprave našeg grada, i naše lično, najsrdačnije Vam čestitamo Dan nezavisnosti dan, dan kada slavimo ljubav prema domovini i privrženost tekovinama Crne Gore.

21. maj dan kada slavimo sjećanje na demokratsku obnovu nezavisnosti nameće nam obavezu da nastavimo da gradimo našu državu i obezbjedimo siguran prosperitet za sve naše građane kao i za buduće generacije, i osiguramo uspješnje evropske i evro-atlanske integracije. Naša država u proteklih osam godina napravila je dragocjene iskorake u dostizanju strateških ciljeva, ali nam predstoji još mnogo posvećenog  i neumoranog rada u interesu svih naših sugrađana.

Čestitamo Dan nezavisnosti sa željom da svi zajedno učestvujemo u njenom daljem napretku i da ga provedete u svečanom raspoloženju u društvu najbližih!

Predsjednik Skupštine Opštine                                                                                   Predsjednik Opštine
        Krsto Bošković                                                                                                              Ivan Novosel