ŽIRI ODLUČIO O PRVOJ POSTAVI ZA PREDSTAVU „KAKO NAJLAKŠE UPROPASTITI SVOJE DIJETE“ U ORGANIZACIJI KANCELARIJE ZA PREVENCIJU BOLESTI ZAVISNOSTI

19 mar 2015

Nakon uspiješno organizovane Audicije u Omladinskom klubu, sinoć je žiri imao nimalo lak zadatak da odabere glumce za predstavu “Kako upropastiti svoje dijete“ koju priprema Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti u cilju obilježavanja pet godina od formiranja Kancelarije.
Žiri je odlučio da u predstavi igraju: Dejana Pavićević, Mićunović Marko, Andrijana Karadžić, Kristina Pavićević, Anita Ličina, Srđa Smolović, Milica Lipovac, Luka Jovanović, Petar Klakor, Matea Božinović, Ašanin Ana, Katarina Ognjanović, Mia Zeković, Aleksa Balević.
Prve probe koje će držati Vladan Vuksanović i Milica Šćepanović počinju već u petak 20 marta od 15.časova kada će biti podijeljene i uloge.
Zbog velikog interesovanja biće organizovana još jedna audicija 02 aprila 2015.
U pripremi predstave biće angažovani i scenografi, frizeri i šminkeri. Prijave i detaljne informacije mogu se dobiti u Omladinskom klubu svakog radnog dana od 12.30 - 13.30 i od 16 - 20 čas. ili na tel.069 609 598

audicija 1

 

post slika