IV Koordinaciona konferencija

05 jun 2013

U ponedeljak 03. juna 2013.god u Hotelu „Podgorica“ u Podgorici, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma održana je IV Koordinaciona konferencija pod nazivom „Podrška realizaciji projekata u oblasti komunalne infrastrukture i životne sredine“, kojoj su prisustvovali predstavnici Opštine Tivat Zorica Gverović, Biljana Krivokapić i Ratko Perišić. Konferenciju je otvorila Daliborka Pejović, Državni sekretar u Ministarstvu. U radnom dijelu prezentovani su sledeći projekti:
1. Projekti iz oblasti komunalne infrastrukture i životne sredine, koji su realizovani kroz saradnju sa međunarodnim finansijskim institucijama i donatorima – prezentaciju održao Siniša Stanković, pomoćnica ministra, Ministarstvo održivog razvoja i turizma.
2.  Projekti iz oblasti životne sredine – prezentaciju održala Ivana Vojnović, pomoćnik ministra, Ministarstvo održivog razvoja i turizma.
3. Projekti iz oblasti otpadnih voda i vodosnabdijevanja – prezentaciju održali Boris Vuković, dirktor DOO Vodacom i Sanja Mugoša, direktorica DOO Procon.
4. Projekti iz oblasti upravljanja otpadom - prezentaciju održala Sanja Mugoša, direktorica DOO Procon.