IVAN NOVOSEL IZABRAN ZA POTPREDSJEDNIKA SKUPŠTINE ZAJEDNICE OPŠTINA CRNE GORE

30 jan 2017

Sjednica Skupštine Zajednice crnogorskih opština održana je u petak, 27. januara, a na istoj je predsjednik Skupštine opštine Tivat Ivan Novosel, izabran za potpredsjednika Skupštine Zajednice opština Crne Gore.
Na pomenutoj sjednici je potvrđen reizbor predsjednika Skupštine Zajednice opština gradonačelniku Glavnog grada Slavoljubu Stijepoviću, dok je za drugog potpredsjednika izabran predsjednik opštine Berane Slavoljub Šćekić.
Tokom sjednice izabrano je i rukovodstvo Nadzornog odbora, te je za predsjednika izabran predsjednik opštine Danilovgrad Branislav Đuranović, dok će funkcije potpredsjednika obavljati predsjednici opština Žabljak i Mojkovac Veselin Vukoćević i Dejan Medojević.
Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović izabran za predsjednika Upravnog odbora pomenute Asocijacije, a tu funkciju će obavljati u naredne dvije godine. Funkcije potpredsjednika Upravnog odbora obavljaće predsjednik opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić i predsjednik opštine Bar dr Zoran Srzentić.