JADRANSKE IGRE-polufinale Crne Gore u Tivtu

08 jul 2015

Opština Tivat i Adria-events 06.avgusta 2015.godine realizuju projekat „Jadranske igre-polufinale Crne Gore“ . Ovaj sportsko - zabavni spektakl na vodi i kopnu održaće se na dijelu tivatske rive (Pine).

Igre su osnovni sadržaj projekta, a zasnivaju se na jadranskim disciplinama koje promovišu tradicionalne vrijednosti,upakovane u modernu scenografiju i kao takve su vrlo atraktivne za takmičare i publiku. 

Finale za Crnu Goru biće održano u Podgorici 09.avgusta.Pobjednička ekipa iz Crne Gore učestvovaće e u finalnom takmičenju gdje će se takmičiti ukupno 12 zemalja što je duplo više nego lani.
Tivatski predstavnici Jadranskih igara, ekipa Galioti svojim uspjehom na prošlogodišnjim igrama dodatno su doprinjeli da Opština Tivat prihvati ponudu da bude domaćin polufinalnog takmičenja. Sponzor ovih igara je i Turistička organizacija Tivat, budući da se pobrinula za smještaj djela ljudi koji će biti zaduženi za organizaciju takmičenja.
Jadranske igre su manifestacija koja osim druženja i takmičarskog duha imaju obilježje promocije grada i njegove ukupne turističke ponude, koju ovakav dogadjaj obogaćuje.

 

Sekretarijat za upravu i društvene djelatnosti

post slika