JOŠ JEDAN USPJEŠNO ZAVRŠEN NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI BAZAR 2014

23 dec 2014

Uz lijep dan i veliki broj posjetilaca, kao i svake godine do sada, i ovaj bazar je bio humanitarnog karaktera, a koji ne bi mogao biti odrađen, da na njemu nijesu aktivno učešće uzeli nevladine organizacije, građani i građanke Tivta, preduzetnici i mnogi drugi, koji su svojim proizvodima i rukotvorinama učinili da se u prazničnom duhu zašareni obala Pine. U to ime najsrdačnije se zahvaljujemo Organizaciji žena Tivta, Turističkoj organizaciji Tivta, Zelenom timu opštine Tivat, Grupi građanki-Dimić Snežana, JPU „Bambi“ i Savjetu roditelja ustanove, Centru za socijalni rad Tivat i Kotor, SMŠ „Mladost“, Crvenom Krstu, Knightbridge school, Evropskom domu, Miku Đuričiću i Vlado Hair Designe, Sovama Prijatelji i Prostorija, OŠ „Drago Milović“, San Giusto, Muzičkoj školi, akademskoj umjetnici Milici Rajčević, Teodu, Uni, Simteksu, Hotelu Pine, Domu Zdravlja Tivat, Frutrii, Harlekinu, Minjonu, Athens Art, OŠ „Branko Brinić“, Kovinić, Atelje Slaby, Montefish-u, Pertu, Kolu Srpskih Sestara i Centru za kulturu Tivat. Za dobru atmosferu i ugođaj za oči potrudili su se klapa „Vazda Mladi“, Modno plesni studio „Enigma“, „Bellisima“ i „Modest“, KUD „Boka“, pjevačka grupa učenica OŠ „Drago Milović i kotorski bend „Zen Buba“, a sve uz pomoć Centra za kulturu Tivat. Za uspjeh ovogodišnjeg bazara, veliku zahvalnost dugujemo „Maslinarskom društvu Boke“ i Komunalnom preduzeću Tivta, bez čije pomoći izloženi artikli ne bi imali svoje mjesto.


Zanimljivo je da je ove godine u sklopu bazara održana i aukcija fotografije tivatskog fotografa Verija Veroze, koju je on donirao, a koja je našla svog kupca za 200 eura, u odnosu na početnu od 80 eura. Posebnu pažnju privukao je i naš fotograf Miko Đuričić, koji se zajedno sa „Vladom Hair Designe“, potrudio da veliki broj posjetilaca zablista u objektivu fotoaparata.
Opština Tivat i Turistička organizacija se takođe priključila i podržala akciju SMŠ „Mladost“, i donirala veliki broj artikala i proizvoda, koji su upućeni dječijem domu u Bijeloj.
Bazar je okupio veliki broj građana i građanki Tivta, koji su i ove godine pokazali da se „biti human“, zaista isplati, jer su svojim donacijama uspjeli obezbijediti ukupnu cifru od 5.091,65 eura. Sav novac koji je je prikupljen, biće uplaćen na žiro račun Zorice Krstičević, za nastavak liječenja njene ćerke, a naše sugrađanke kojoj ovim putem u ime organizatora i svih učesnika želimo brz i uspješan oporavak.

 

ORGANIZACIONI ODBOR NOVOGODIŠNJEG HUMANITARNOG BAZARA

post slika