KANCELARIJA ZA MLADE ORGANIZUJE VI SEMINAR ZA MLADE “UPOZNAVANJE SA NAČINIMA PISANJA CV- RADNE BIOGRAFIJE, INDIVIDUALNI PLAN SEZONSKOG ZAPOŠLJAVANJA I PRIPREMA ZA RAZGOVOR SA POSLODAVCEM“

08 maj 2014

Opština Tivat - Kancelarija za mlade, u saradnji sa Centrom za obrazovanje ZOPT Tivat organizovala je edukativne proljećne besplatne radionice za mlade od 15- 29 godina, sa ciljem osnaživanja i podizanja kvaliteta života mladih osoba.
Zadnji modul je VI seminar na temu “Upoznavanje sa načinima pisanja CV-radne biografije, individualni plan sezonskog zapošljavanja i priprema za razgovor sa poslodavcem”, koje će voditi stručna lica sa Biroa rada Tivat i direktorica hotela Splendid- Budva, Mirjana Mrkalj. Seminar će se održavati u četvrtak i petak od 17.00 časova u prostorijama Centra za obrazovanje ZOPT.
Osim stručnjaka iz ove oblasti koje je angažovao ZOPT vršnjački edukatori Kancelarije će imati ulogu kootrenera, čime će obogatiti svoje znanje.
Prethodnih pet seminara bili su na teme: Komunikacijske vještine, Kako se nositi sa rješavanjem konflikata, Predrasude, Vještine prezentacije na temu: Moj grad, Kreativne radionice za pripremu vaskršnjih ukrasa” a njih su vodili Ivana Vuletić - dipl. psiholog, Mirjana Krulanović - prof. informatike, Branka Fimić - dipl. sociolog, Branka Jevrić - instruktorka za izradu suvenira i nakita, Mirjana Mrkalj - dipl. turizmolog, GM hotela „Splendid“, Biljana Račeta - savjetodavac ZZZCG.
Nakon seminara biće upriličena dodjela sertifikata kao i nagrada za najbolje Power point prezentacije na temu „Moj grad”.