Komnenović primio mlade fudbalere Arsenala

27 dec 2022

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović upriličio je prijem za mlade fudbalere FK Arsenal koji su na međunarodnom turniru Balkan Alpe Adria u Beču osvojili prvo mjesto.

“Imamo sjajan podmladak Arsenala koji ima sedam selekcija i 330 članova. To je pravi dragulj kluba koji se takmiči u prvoj fudbalskoj ligi i polufinalista je kupa prvi put u svojoj istoriji”, kazao je Komnenović.

On je istakao da omladinci Arsenala u kontinuitetu postižu dobre rezultate i to je bio razlog što je organizovan prijem za njih u susret Novoj godini.

“Sa rukovodstvom kluba razgovarali smo i o realizaciji planova za razvoj FK Arsenal, prije svega o radovima na rekonstrukciji glavnog terena koji su u toku, a u koje Fudbalski savez Crne Gore i Opština ulažu preko 700.000 eura. Na pomoćnom terenu nakon dobijenih urbanističko-tehničkih uslova izgradiće se nove svlačionice. Nadamo se da ćemo infrastrukturu Arsenala dovesti do tog nivoa da se na njemu igraju sve utakmice”, poručio je Komnenović.

Predsjednik FK Arsenal Dejan Kandić istakao je da je 2022. godina bila veoma uspješna i neočekivano dobra za FK Arsenal.

“Prvi tim je nakon 108 godina uspio da izbori plasman u Prvu ligu, mlađe kategorije takođe bilježe odlične rezultate, a posebno bih istakao generaciju 2010/11 koji nižu uspjehe i daju nam nadu da ćemo za 5 do 6 godina imati prvotimce u najvećem broju iz Tivta. Naporno radimo da sva naša djeca u najvećoj mjeri budu članovi Arsenala dugo godina. Trenutno preko 300 mališana iz Tivta trenira u FK Arsenal i to je situacija koju po prvi put imamo u klubu”, kazao je Kandić.

post slika

Galerija