MI TO MOŽEMO: KONKURS NA TEMU BORBE PROTIV KORUPCIJE

07 dec 2018

Poziv za učešće na nagradnom konkursu „Mi to možemo“, za najbolji  literarni rad, fotografiju  i  video klip koji prikazuju probleme korupcije i mehanizme borbe protiv korupcije objavio je Alternativni kreativni centar (AKC) iz Tivta.

Konkurs se realizuje u okviru projekta “Percepcija korupcije na lokalnom nivou” koji sprovodi AKC u partnerskoj saradnji sa Radnom grupom Opštine Tivat za izradu i implementaciju Akcionog plana borbe protiv korupcije. Cilj je podizanje svijesti o korupciji i njenim posljedicama po lokalnu drustvenu zajednicu, kao i podsticanje aktivizma mladih u borbi protiv korupcije.

Pravo učešća imaju mladi uzrasta od 14 do 29 godina sa teritorije Opštine Tivat koji radove mogu predati do 21. decembra na pisarnici administrativne zgrade Opštine Tivat sa naznakom ″Prijava na nagradni konkurs „We can do it“ – „Mi to možemo“.

Video klipovi se mogu dostaviti „viberom“ na brojeve telefona 069 215 – 576 ili 069 251 110 ili na CD-u u koverti.

Najbolji rad iz sve tri kategorije (literarni, fotografija i video klip) biće nagrađen novčanom nagradom u iznosu od po stotinu eura a ostalim učesnicima će biti dodijeljene utješne nagrade. Komisiju čine članovi Radne grupe za borbu protiv korupcije, a rezultati konkursa biće objavljeni najkasnije sedam dana po završetku konkursa, 28.12.2018. godine i uručene nagrade.

Obrazac za prijavu na konkurs, može se preuzeti na sajtu opstine Tivat https://stari.opstinativat.me, pod stranicom Antikorupcija. Sve dodatne informacije o Nagradnom konkursu mogu se dobiti na broj telefona 069 251 110.

ZA DOWNLOAD PRIJAVNOG OBRASCA KLIKNITE OVDJE