NA SVJETSKI DAN LJUBAZNOSTI IZABRANA NAJLJUBAZNIJA SLUŽBENICA ANĐELKA KOVAČIĆ

13 nov 2015

Danas, na Svjetski dan ljubaznosti, Etička komisija za lokalne službenike i namještenike u opštini Tivat, konstatovala je na osnovu glasačkih listića da je Tivat je dobio osobu koju su gradjani i gosti našeg grada, proglasili najpristupačnijom i najljubaznijom u poslovnoj komunikaciji. To je Andjelka Kovačić, službenica u ovdašnjem Centru za kulturu.

Kao i prošle godine Etička komisija za lokalne službenike i namještenike organizovala je kampanju biramo najljubaznijeg službenika/cu „Ljubaznost od mene počinje“ u 2015 g. Ove godine odlukom Etičke komisije za službenike i namještenike krenulo se se kampanjom ranije , kako bi se i tokom sezone obuhvatio veći broj građana koji mogu glasati.

Učestvovali su svi službenici i namještenici u institucijama kojima je opština Tivat osnivač , Komunalno, Vodovod, Centar za kulturu, Radio Tivat, Turistička organizacija, opština Tivat i Sportska dvorana Župa. Akcija je trajala od 23. juna do danas, kada je komisija obišla sve institucije gdje su postavljene kutije za glasanje, konstatovala njihov sadržaj i prebrojala glasačke listiće, od kojih je važećih bilo 303.

Pobjedici u akciji "Ljubaznost od mene počinje", Andjelka Kovačić, pripala je statua sa ugraviranim nazivom priznanja i vaučer za kupovinu u Kući hemije.

post slika