Najava seminara za sportske trenere, menadžere, profesore fizičkog vaspitanja i organizatore sportskih kampova i manifestacija

03 nov 2021

U četvrtak, 4. novembra 2021. godine,  sa početkom u 18.30  časova u Multimedijalnoj sali Opštine Tivat, održaće se seminar za sportske trenere i menadžere, profesore fizičkog vaspitanja, organizatore sportskih kampova i događaja pod nazivom “Unapređenje organizacije sportskih događaja kao oblik razvoja sportskog turizma”. Ovaj seminar ima za cilj unapređenje sportsko-rekreativnog turizma kroz dobro planiranje, organizaciju i marketing manifestacija, a time i podizanje nivoa ovog vida turizma u našem gradu.

Voditelj seminara je Igor Majer, izvršni direktor kompanije Multisport Academy Mayer, koji je ujedno i prvi Crnogorac koji je završio Ironman, Ultraman i ekstremni triatlon – Norseman. Igor je takođe i organizator mega sportskih događaja u Crnoj Gori, kao što su Ocean Lava Montenegro, X Waters Montenegro, Luštica Aquathlon, Black lake Xtreem triathlon i Montenegro Business run.

Učesnicima će naknadno biti uručeni sertifikati za učešće na seminaru.