Potpisan Ugovor o sponzorstvu između FK Arsenal iz Tivta i Porto Montenegra

03 nov 2021

Fudbalski klub Arsenal iz Tivta i Porto Montenegro potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu, koji će omogućiti razvoj sporta u gradu i prelazak ovog kluba u veći rang takmičenja, poručeno je na današnjoj press konferenciji.

Predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović podsjetio je na obećanja sadašnje lokalne uprave da će se strateški posvetiti ovom klubu sa namjerom da se on pozicionira kao stabilan prvoligaš.

“FK Arsenal kao najveći sportski brend Tivta, potpisivanjem ovog ugovora dobija strateško partnestvo, jer se ugovor potpisuje na 10 godina, što nema ni jedan FK u Crnoj Gori. Ovaj ugovor omogućiće da od sljedeće sezone imamo novog prvoligaša” poručio je Komnenović.

On je kazao da je i ovaj ugovor dokaz da se radi na unapređenju životnog standarda i načina života u Tivtu.

Izvršni direktor Adriatic Marinas doo David Margason kazao je da je ta kompanija počastvovana partnerstvom sa FK Arsenal  koji je ukorijenjen u istoriju grada.

„Oduševljeni smo što smo partneri sa istorijskom i kultnom sportskom institucijom Bokokotorskog zaliva, Fudbalskog kluba Arsenal. Drago nam je što je Menadžment kluba prihvatio kolektivnu viziju da radi sa administracijom i zajednicom Tivta na izgradnji fudbalske linije onoga što će vremenom postati dalekosežni program sportskog turizma u gradu, a koji će takođe omogućiti klubu i lokalnim mladim ljudima priliku da se povežu sa međunarodnim ličnostima u sportu i sa drugima koji posjećuju Tivat, radi odmora i treninga koji su usmjereni na fudbal. Utvrdili smo da Klub ima ambicioznu viziju za svoju budućnost i cijenimo što možemo brzo da pokrenemo širu inicijativu sportskog turizma. Ubuduće planiramo da proširimo program na jedrenje, veslanje, biciklizam i nekoliko drugih sportskih oblasti koje se savršeno uklašaju u Bokokotorski zaliv, koji postaje jedna od najpoželjnijih evropskih destinacija za sportsku razonodu i treninge.”

Ovo je jedan od najboljih ugovora koji ima neki klub u Crnoj Gori, kaže predsjednik FK Arsenal Dejan Kandić.

“Naš cilj nije samo ulazak u prvu crnogorsku ligu već i izlazak u Evropu” poručio je on.

Kandić se još jednom zahvalio Porto Montenegru koji je , kako kaže, još jednom pokazao da su društveno odgovorna kompanija koja brine o lokalnoj zajednici.

post slika

Galerija