Nastavak projekta „Tekbol u Tivtu“

05 mar 2024

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i predsjednik Tekbol saveza Crne Gore Milorad Šutulović potpisali su ugovor o saradnji, kojim se nastavlja podrška projektu „Tekbol u Tivtu“, a čija će centralna aktivnost i ove godine biti organizacija turnira Crnogorske tekbol lige na Pinama, zakazanog za 10. avgust.

Sastanku i potpisivanju ugovora prisustvovali su potpredsjednik Opštine dr Andrija Petković i sekretarka za društvene djelatnosti Olivera Mišković Vidojević. „Od početka smo prepoznali ovaj mladi sport kao veliki potencijal i vjerujem da će naš grad i ovog ljeta biti dobar domaćin. Radosni smo što je u toku i proces osnivanja prvog tivatskog tekbol kluba” – istakao je potpredsjednik Petković.

Prema anketi Tekbol saveza Crne Gore, tivatski Tekbol turnir izabran je za najbolji u Crnoj Gori u ovom sportu u 2023. godini. „Tivat i riva Pine pokazali su se kao izuzetna lokacija za održavanje ovog događaja. Zahvalni smo Opštini Tivat na podršci i saradnji, koju sa zadovoljstvom nastavljamo i ove godine“ istakao je predsjednik Tekbol saveza Šutulović.

Tekbol takmičenje u Tivtu održano je u avgustu prošle godine, pod pokroviteljstvom Opštine. U okviru istog projekta, postavljeno je šest Tekbol stolova na različitim lokacijama, a održan je i niz pratećih dešavanja.

post slika

Galerija