NIZ AKTIVNOSTI POVODOM MEĐUNARODNOG DANA MLADIH

16 aug 2017

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat organizuje niz aktivnosti povodom Međunarodnog dana mladih koji se u svijetu obilježava 12. avgusta. Tako je ovaj organ u saradnji sa Omladinskim klubom Tivat protekle nedjelje (13. avgust) u prostorijama kluba obilježio ovaj važan datum, sedmu godinu za redom, kao i tri godine rada Omladinskog kluba Tivat.
U Omladinskom klubu Tivat tog dana predstavljeno je drugo izdanje omladinskog biltena „Mladi za mlade“ u kojem se nalaze sve aktivnosti tivatskih omladinaca u protekloj godini. Uslijedio je mini akustični koncert polaznika muzičkih radionica, a za ljubitelje fotografije upriličena je tematska izložba pod nazivom „Ne skrivaj ono što osjećaš“ u okviru kampanje "Ustajmo protiv mržnje".
Takođe povodom Dana mladih, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja u saradnji sa Sekretarijatom za društvene djelatnosti i kulturu, Turističkom organizacijom Tivat, Brand new Tivat, projektima Porto Montenegro i Luštica Bay aktivno sarađuje u akciji “Prati nas”. Ova akcija za cilj ima promociju svih sportskih, kulturnih i zabavnih sadržaja, odnosno događaja, u Tivtu i to putem Viber-a. U toku je i odabir najboljeg idejnog rješenje za set Viber stikera (naljepnica) sa prepoznatljivim motivima grada, što će dodatno doprinjeti promociji Tivta.
Iz Sekretarijata najavljuju i tradicionalni Sajam razmjene knjiga, najavljen za posljednju nedjelju avgusta.

koncert

Bilten

post slika