Nova parking mjesta kod Muzičke škole

02 feb 2024

Radovi na izgradnji parking prostora kod Muzičke škole u centru grada završeni su u januaru ove godine. Vrijednost investicije iznosila je 136.000 eura, a radove je izvodila kompanija „Akropolis“ doo. Novih 50 parking mjesta na ovoj lokaciji, biće povjereni na upravljanje doo „Parking servis“.

„Realizacijom ovog projekta dobijen je značajan broj novih parking mjesta, što je prepoznato kao jedan od najvećih infrastrukturnih problema u Tivtu. Izvođač je uprkos brojnim poteškoćama na terenu, uspio da završi sve radove u roku“ – kazao je direktor Direkcije za investicije Vlado Brguljan, dodajući da je predviđeno da se skupštinskom odlukom gazdovanje ovim prostorom dodijeli opštinskom preduzeću „Parking servis“.

Direkcija za investicije Opštine Tivat u januaru je okončala i radove na izgradnji pješačke staze od ulice Stari put do ulice Tripovići. Staza je duga oko 80 metara i predstavlja značajnu olakšicu za sve pješake koji od centra grada idu ka Tripovićima. Vrijednost izvedenih radova iznosila je oko 9.000 eura.

post slika

Galerija