NOVE NASTREŠNICE NA AUTOBUSKIM STAJALIŠTIMA

18 dec 2018

U cilju zaštite putnika osam postojećih autobuskih stajališta na teritoriji Opštine Tivat modernizovano je montažom nadstrešnice i prateće opreme, vrijedne ukupno 43,7 hiljada eura.

„Na postojećim stajalištima su postavljene nove nadstrešnice čija konstrukcija je od nerđajućih stubova, ispune od sigurnosnog stakla, kao i prateća oprema - posude za odlaganje komunalnog otpada, klupe i informacione vitrine za izlaganje reda vožnje. Izvođač radova je kompanija „Fidas“doo Podgorica, saopšteno je iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj.

Uređenjem su obuhvaćeni: stajalište ispred Srednje škole „Mladost“, Opatovo – iz pravca Tivta, na magistralnom putu Tivat - Lepetani i stajalište kod trajekta. Takođe i priključak sa magistralnog puta u Aerodromsku ulicu sa lijeve strane, kao i skretanje za Brdišta (put za Ostrvo cvjeća).

Autobuska stajališta modernizovana su i na lokalnom putu za Radoviće, ulica Radovići I, sa desne strane ispred poslovnog centra „Voli“, te u istom naselju ispred pijace, iz pravca Plavi horizonti-kružni tok,sa desne strane. Obnovljeno je i stajalište u Krašićima, preko puta kancelarije mjesne zajednice.

post slika