NOVEMBARSKI DANI: ZA PET DANA 18 MANIFESTACIJA

19 nov 2018

U okviru „Novembarskih dana“, od ponedjeljka, 19. novembra do petka, 23. novembra, u organizaciji sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mlade i sport i drugih institucija Opštine Tivat biće organizovano 18 događaja, uključujući izložbe, koncerte, sportske i turističke manifestacije.

Program pod nazivom “Radovići svome gradu”, biće upriličen u ponedjeljak u 11 časova u Domu kulture „Uroš Rautović“ u Radovićima.

Kroz recitaciju, pjesmu, ples i igru publici će se predstaviti djeca članovi KUC “Kadena” i učenici OŠ” Branko Brinić”. Istog dana u 17 časova u Boćarskoj hali Kalimanj biće priređen boćarski turnir.

Koncert KIC pop hora „Bez dileme – antifašizam“ publika će moći da prati u 20 časova u tivatskom Centru za kulturu.

Uspješni sportisti i dodjela godišnjih priznanja u planu su u utorak, u 11 časova u multimedijalnoj sali Opštine Tivat, dok je u 19 časova predviđena izložba fotografija „Tivat u velikom ratu“ u DTV Partizan.

U srijedu, 21. novembra nizom događaja biće obilježen Dan Opštine Tivat. Već u osam časova održaće se trka mira od crkve Sv. Roka do Spomenika palim borcima. Pola sata kasnije kros će trčati učenici OŠ „Drago Milović“, a već u 9 časova predviđeno je polaganje vijenaca na Spomenik palim borcima. Slijede ceremonija predaje zastave odredu Bokeljske mornarice ispred zgrade Opštine, svečani defile kroz grad, kolo Bokeljske mornarice na šetalištu Pine, te svečana sjednica Skupštine opštine Tivat. Sekretarijat za kulturu i Turistička organizacija Tivta, od 12 do 14 časova, organizovaće manifestaciju „Gradu za rođendan“ na Trgu magnolija.

Službi zaštite i spašavanja novo vatrogasno vozilo vrijedno 60 hiljada eura biće uručeno u četvrtak u 10 sati, a u 20 časova u DTV Partizan biće upriličen koncert Srednje muzičke škole.

Dječiji parlament zasjedaće u multimedijalnoj sali Opštine u petak u

10 časova, u 19 sati učenici Srednje muzičke škole u koncertnoj dvorani predstaviće se koncertom „Ona živi da se čuje“, dok će u 20 časova ljubitelji mode moći da pogledaju reviju Radojke Tepavac i izložbu fotografija Mihalea Đuričića.

SLUŽBA PREDSJEDNIKA OPŠTINE

Tivat  Centar

post slika