Novogodišnje čestitke djece Tivta

23 dec 2022

Djeca Tivta uručila su novogodišnje čestitke predsjedniku opštine Tivat Željku Komnenoviću. Na svečanom prijemu u Opštini Tivat koji tradicionalno, pred kraj godine, u saradnji sa Sekretarijatom za društvene djelatnosti organizuje NVU “Djeca Tivta”, osnovci, srednjoškolci, polaznici tivatske muzičke škole, vrtića i Dnevnog centra, kao i jedan učenik pripadnik RE populacije, uputili su čestike i predsjedniku uručili poklone.

Predsjednik Komnenović čestitao je predstojeće novogodišnje i božićne praznike djeci, prisutnim rukovodiocima obrazovno-vaspitnih ustanova i predstavnicima nevladinih organizacija. “Djeca su najvažniji dio naše zajednice i zaslužuju najviše pažnje. Opština Tivat nastaviće sa ulaganjima u obnovu dječijih igrališta i sportskih terena, a očekujemo i veća ulaganja u školsku infrastrukturu naredne godine. Veliko hvala NVU “Djeca Tivta” na čestitkama i poklonima i svim vaspitno-obrazovnim institucijama u Tivtu na dobroj saradnji u protekloj godini. Želim vam radosniju, bezbrižniju i uspješniju Novu godinu”

Prijemu su prisustvovali djeca, nastavnici i direktori OŠ “Drago Milović”, OŠ “Branko Brinić”, SMŠ “Mladost”, Muzičke škole Tivat, JPU “Bambi”, JU “Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat” i pripadnici RE populacije iz Tivta, ispred NVO “Udruženje Egipćana”.

post slika

Galerija