NOVOGODIŠNJE ČESTITKE I NAGRADE NAJBOLJIMA

29 dec 2016

Učenici tivatskih škola u pratnji direktora prenijeli su novogodišnje čestitke i lijepe želje predsjednici opštine Tivat Snežani Matijević i njenim saradnicima, na prijemu koji u tu svrhu organizovan danas (četvrtak 29. decembar) u Opštini Tivat.
U ovoj lijepoj dugogodišnjoj praksi učestvuju OŠ „Drago Milović“, OŠ „Branko Brinić“, SMŠ „Mladost“, Muzička škola Tivat, dječji vrtić „Bambi“ i NVO „Djeca Tivta“. Djecu i direktore, odnosno predstavnike ovih škola i organizacija pozdravili su predsjednica opštine Snežana Matijević, potpredsjednik Dejan Maslovar i sekretarka Skeretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Dubravka Nikčević iskazujući zadovoljstvi zbog dobrih uslova rada u kojima djeca Tivta rastu i uče uz napomenu da će se intezivna saradnja nastaviti kako bi ovi uslovi postali što bolji. Djeca, učesnici svih uzrasta pripremila su čestitke i stihove, a mnogi su sa rukovodstvom opštine podijelili svoje mišljenje o Tivtu kao gradu u kojem odrastaju. 

Opština Tivat organizovala je danas (četvrtak, 29. decembar) prijem za najbolje studente. Njih sedmoro: Kristina Zeljak, Dušan Lutovac, Jasmina Đikanović, Ana Paškalj, Darko Đikanović, Jelena Lekić i Mileva Manojlović primili su diplome i novčanu nagradu, kao priznanje za izuzetan akademski uspjeh koji su ostvarili u studentskoj 2015/16 godini. Predsjednica opštine pohvalila je njihove rezultate uz nadu da će svoje ambicije i životne uspjehe ostvarivati u svom rodnom mjestu.

Najbolji studenti 2

post slika