NOVOGODIŠNJI PRIJEM ZA DJECU TIVTA

27 dec 2018

Predsjednik Opštine Tivat, dr Siniša Kusovac razmijenio je novogodišnje čestitke i želje sa predstavnicima učenika tivatskih vaspitno-obrazovnih institucija, na prijemu koji u zgradi Opštine tradicionalno organizuju NVU “Djeca Tivta” i Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti.

Predsjednik Kusovac je pozdravio učenike škola i mališane iz vrtića i poželio im zdravlje, sreću i mnogo uspjeha u narednoj godini.

“Kroz život treba da imate ideju vodilju, da učite i da se držite za ruke, jer samo tako možete savladati probleme i nedaće”, rekao je predsjednik.

Sekretarka za kulturu, mr Dubravka Nikčević, poželjela je prisutnima uspješne praznike i istakla odličnu saradnju koju Opština Tivat ima kako sa obrazovnim ustanovama tako i sa NVU “Djeca Tivta”, zahvaljujući kojima se ovaj prijem u kontinuitetu održava već 19 godina

Predsjednica NVU “Djeca Tivta”, Slavica Vulanović, zahvalila je Opštini Tivat na podršci i razumijevanju.

Novogodišnje želje i čestitke svojih drugara, predsjedniku i njegovim saradnicima prenijeli su đaci iz osnovnih škola “Drago Milović” iz Tivta i “Branko Brinić” iz Radovića, SMŠ “Mladost” , Muzičke škole i predstavnici djece iz JPU “Bambi”. Prijemu su prisustvovali i direktori i nastavnici pomenutih ustanova i Slavica Vulanović u ime NVU “Djeca Tivta”.

post slika