Obavještenje o režimu saobraćaja tokom izgradnje kružnog toka u centru

18 dec 2019

Izgradnja kružnog toka ispred zgrade stare opštine koja je počela juče iziskuje poseban režim saobraćaja u centru grada.

-Za vrijeme izvođenja radova na kružnom toku ispred zgrade stare Opštine, čija izgradnja je počela juče, u ulici Luke Tomanovića doći će do potpune obustave saobraćaja od skretanja sa magistrale do raskrsnice sa Đačkom ulicom. To znači da će navedena ulica u tom dijelu biti zatvorena za odvijanje saobraćaja.

-U ulici II Dalmatinske doći će do djelimićne obustave saobraćaja, što znaći da će se u  ulici II Dalmatinske do raskrsnice sa  ulicom Palih boraca saobraćaj odvijati normalno a od raskrsnice iza Pošte do izlaza na magistralu ulica II Dalmatinske će biti zatvorena za saobraćaj u vemenu izvođenja radova na kružnom toku. To znaći da će se saobraćaj odvijati samo do gore navedene raskrsnice, te će učesnici u saobraćaju biti obaviješteni saobraćajnim znacima kako će funkcionisati ulice u zahvatu radova.

-Za vrijema izvođenja radova na kružnom toku učesnici u saobraćaju moći će da skrenu u ulicu Istarsku sa obje strane (iz pravca Lepetana i iz pravca Aerodroma), što će biti označeno saobraćajnim znacima.