OBILJEŽEN DAN MLADIH

14 aug 2019

Nizom aktivnosti u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat obilježen je Međunarodni dan mladih koji se u svijetu obilježava 12. avgusta. Tako je, u saradnji sa Omladinskim klubom Tivat, 12. avgusta u prostorijama kluba, uz tortu, ovaj datum obilježen deveti put za redom, a istovremeno i pet godina rada Omladinskog kluba Tivat.

U Omladinskom klubu Tivat tog dana predstavljeno je i novo  izdanje omladinskog biltena „Mladi za mlade“ u kojem se opisane sve aktivnosti tivatskih omladinaca u protekloj godini. Uslijedio je mini akustični koncert polaznika muzičkih radionica.

Takođe, po inicijativi mladih, ideja je da se počev od ove godine, od  Dana mladih, 12. avgusta, proslavlja cijeli mjesec, te je najavljena žurka na plaži, prezentacija Omladinske kartice, Sajam hobija, radionice na temu “MI MOBILNI”, Promocija informatora “Kuda dalje”, tradicionalni Sajam razmjene knjiga, najavljen za posljednju nedjelju avgusta, a nakon toga u saradnji sa Centrom za omladinsku edukaciju i niz aktivnosti, do kraja septembra.

Rodjendan Omladinskog kluba

post slika