NAJTROFEJNIJI SVJETSKI KARATISTA SVIH VREMENA U TIVTU

13 aug 2019

Najtrofejniji karatista svih vremena, Azerbejdžanac Rafael Agajev / Aghayev, /boraviće ovog vikenda i u ponedjeljak, (18 – 19. avgusta), u Tivtu gdje će voditi seminar koji organizuju  Opština Tivat, Karate klub „Mawashi 2015“ iz Tivta i Karate savez Crne Gore.

Petostruki šampion svijeta i 11 puta prvak Evrope, legendarni Agajev, na seminaru će edukovati oko 200 karatista i sportskih radnika iz Hrvatske, BiH, Srbije, Albanije i Crne Gore.

Seminar će, u nedjelju, 18. avgusta otvoriti predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac, ministar sporta i mladih Nikola Janović, predsjednik KSCG, Ivan Krstajić i prestavnik kluba Karate klub Mawashi 2015 na čiji poziv je Agajev i došao u Tivat.

Predsjednik opštine Tivat, najtrofejnijeg karatistu primiće u ponedjeljak, 19. avgusta na prijemu kojem će prisustvovati  predsjednik KSCG, Ivan Krstajić, direktor karate reprezentacije CG, osvajači medalja na svjetskim i evropskim prvenstvima: Marina Raković, Milena Jovanović, Jelena Maksimović, Mario Hodžić, Bojan Bošković, Nenad Dulović i Nikola Malović.

Rafael Aghayev

post slika