OBJAVLJEN PROGRAM DOČEKA NOVE GODINE U TIVTU

27 sep 2016

Tivat će 2017. godinu dočekati spektakularno uz bogat muzički program – zaključeno je na danas održanom sastanku organizacionog odbora za doček Nove Godine u Opštini Tivat. Doček Nove 2017. godine po prvi put organizuju Opština Tivat, Turistička organizacija Tivat, Udruženje preduzetnika Tivat i Brand New Tivat.
U subotu 31. decembra na tivatskom šetalištu Pine nastupiće bend Prljavo kazalište, dok će u nedjelju 1. januara zvijezda večeri biti Haris Džinović, dok je nešto ranije istog dana za popodnevne sate predviđen nastup violončelistkinje Ane Rucner. Navedeni muzički program biće upotpunjen posebnom gastro ponudom koju pripremaju tivatski ugostitelji. Sve goste obradovaće neizostavan vatromet na samom prelasku iz stare u novu godinu. U planu je i bogata novogodišnja dekoracija dijela grada u kojem će biti organizovan doček.


Tivat će po prvi put na ovaj način za novogodišnje praznike svoja vrata otvoriti mnogobrojnim posjetiocima iz zemlje i regiona. Opština Tivat aktivno se uključila u organizaciju svakog segmenta uviđajuči nedostatak upravo ove vrste kulturnog i zabavnog sadržaja. Više detalja i program sa satnicama će uskoro biti dostupni.

post slika