Od sutra aktivan call centar za dostavu namirnica

13 nov 2020

Opština Tivat ponovo aktivira tim volontera koji će sugrađanima u potrebi, pružati uslugu nabavke i dostave osnovnih prehrambenih i higijenskih artikala na kućnu adresu. Obučeni mladi volonteri, njih 10,  mahom zaposleni u Opštini Tivat, javljaće se na pozive sugrađana, onih koji zbog boravka u samoizolaciji, nisu u mogućnosti sami obaviti nabavku niti imaju koga da to za njih učini. Takođe, pomoć ove vrste će biti pružena i osjetljivim kategorijama lica, starijima od 65 godina i onima koji pate od hroničnih bolesti.

Od sjutra (subota, 14. novembar) biće aktivan broj call centra +382 (0)69 351 251.

Radno vrijeme call centra je od 7:00 do 17:00 časova, svim danima izuzev nedjelje kada trgovine i ne rade. Sve navedene aktivnosti realizuju se na neprofitnoj, dobrovoljnoj osnovi i na osnovu solidarnosti sa građanima.

Predsjednik opštine Tivat održao je danas satanak sa volonterima, sekretarom OO Crveni Krst Tivat Duškom Božovićem, a sastanku je prisustvovao i potpredsjednik opštine Tivat Goran Božović. Svi uključeni u ovaj program podrške građanstvu, biće u stalnom kontaktu, kako bi se djelovalo na što efikasniji način.

post slika