Održan drugi dio VII sjednice Odbora povjerenika

31 aug 2022

Odbor povjerenika Opštine Tivat u drugom dijelu VII sjednice razmatrao je 6 tačaka dnevnog reda. Današnjem zasijedanju prisustvovalo je 5 povjerenika, dok su odsutne bile Aleksandra Gardašević Slavuljica i Jelena Krivokapić.

Većinom glasova usvojen je predlog Odluke o pokriću gubitka DOO „Komunalno“ Tivat za 2020. godinu, kojom se utvrđeni gubitak u iznosu od 150.183,00 eura, pokriva na teret neraspoređene dobiti iz ranijeg perioda. Rasprava o ovoj tački prethodno je održana u prvom dijelu zasijedanja, kada je na uvid zatraženo dostavljanje i završnog računa tog preduzeća za 2020. godinu. Izglasane su izmjene i dopune Glavnog projekta vođenja i regulisanja saobraćajnih tokova u Tivtu, kao i sa njom povezana Odluka o izmjeni i dopunama Odluke o donošenju Elaborata o načinu korišćenja javnog parkirališta u zahvatu ulica Beogradska, Podgorička i Zagrebačka – DUP „Seljanovo“ Faza 1. Sa jednim glasom protiv i četiri uzdržana, Odbor danas nije usvojio Plan i program rada RJ Azil za zaštitu napuštenih i izgubljenih pasa za 2021. godinu zbog, kako su naveli, isteklog perioda programa.

Za članice Savjeta DOO Lokalni javni emiter „Radio Tivat“ imenovane su Sanja Praščević iz oblasti sporta, Stasija Kaluđerović iz oblasti turizma i Kristina Škanata iz oblasti kulture. Preostale dvije tačke Odbor povjerenika razmatraće u trećem dijelu VII sjednice zakazanom za sjutra /1. septembar/ u 13 časova, zbog amandmana koji je u međuvremenu dostavljen na jednu od odluka.

  post slika