ODRŽAN III SASTANAK KOORDINACIONOG TIMA ZA PRAĆENJE TURISTIČKE SEZONE

18 jun 2018

Shodno redovnoj praksi tokom ljetne sezone, danas je u prostorijama Opštine Tivat održan III sastanak Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone, koji se održava dva puta mjesečno, a kojem su prisustvovali predstavnici lokalnih javnih preduzeća i državnih organa.

Uvodnu riječ je imala Predsjednica opštine Tivat prof. dr Snežana Matijević, koja je prisustne pozdravila i zahvalila na redovnom prisustvu predstavnika organa lokalnog i državnog nivoa. Predsjednica se osvrnula na do sada održane kulturno zabavne manifestacije i uputila pohvale svima onima koji su učestvovali u realizaciji i organizaciji prvog međunarodnog karnevala u Tivtu, koji je, po ocjeni predsjednice, protekao u najboljem mogućem redu.

Osim Predsjednice, svoja iskustva sa terena iznijeli su svi predstavnici organa koji direktno ili indirektno učestvuju u stvaranju turističke ponude grada. Istaknuta je neophodna saradnja svih organa i službi na lokalnom nivou, kao i međusobna koordinacija sa predstavnicima organa na državnom nivou, a sve u cilju što kvalitetnije realizacije planova i programa turističke ponude Tivta. Bilo je riječi o realizaciji uređenja grada, parkiranju, komunalnom redu, bezbjednosti, turističkoj ponudi, inspekcijskim aktivnostima.

Naredni sastanak koordinacionog tima zakazan je za 2. jul 2018. godine.