ODRŽAN PRVI SAJAM SPORTA

22 sep 2016

Prvi sajam sporta u Tivtu održan je juče (srijeda, 21. septembar) na platou između Srednjoškolskog centra „Mladost“ i OŠ „Drago Milović“ u Tivtu, u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja. Bila je to idealna prilika da učenici obje škole saznaju sve o sportskim klubovima i organizacijama koje postoje u Tivtu, i da pri tom odaberu onaj sport koji im se najviše dopada.
Na sajmu se predstavilo 16 klubova i organizacija, a među njima: Košarkaški klub Pro Basket, Ženski rukometni klub Tivat, Omladinski fudbalski klub Boka, Jedriličarski klub Delfin, Sportsko-plesni klub Bellissima, Klub malog fudbala, Košarkaški klub Teodo, Šah klub Mimoza, Rukometni klub Partizan, Judo klub Tivat, Aikido klub Tivat, Karate klub Mawashi, Odbojkaški klub Gimnazijalac Kotor, Školica sporta Sportikus... Svoju ponudu predstavio je i Sportski klub Porto Montenegro.


Sve prisutne je ispred organizatora pozdravila mr Darka Ognjanović, sekretarka Sekretarijata za sport, mlade i spocijalna pitanja,ocjenjujući ovu vrstu okupljanja kao vrlo korisnu za promociju sporta i zdravih stilova života i naglašavajući namjeru da jedan ovakav događaj postane tradicionalan.

Sajam sporta 2

post slika