ODRŽAN SASTANAK ORGANIZACIONOG ODBORA ZA DOČEK NOVE GODINE

11 jan 2017

Na danas (srijeda, 11.01.2017.) održanom sastanku organizacionog odbora za doček Nove godine, kojim je predsjedavala predsjednica opštine Tivat prof.dr Snežana Matijević, donešena je krajnje pozitivna ocjena o manifestaciji dočeka koja se po prvi put organizovala u Tivtu. Sastanku su prisustvovali svi članovi odbora uključujući predstavnike opštinskih organa, službe zaštite i spašavanja, Komunalnog preduzeća, Turističke organizacije Tivat, Udruženja preduzetnika Tivat, Brand New Tivat, Centra za kulturu Tivat i Radio Tivta.


Organizatori su zadovoljni manifestacijom i njenim efektima, posjećenošću i reakcijama građana i gostiju. Posebno zadovoljstvo izaziva činjenica da je događaj prošao u dobroj atmosferi bez incidenata i potencijalno opasnih situacija. Posebna zahvalnost organizatora otišla je na adresu Komunalnog doo Tivat i zaposlenih u ovom preduzeću koje je uložilo velike napore prilikom postavljanja novogodišnje rasvjete, pružanja podrške ugistiteljima koji su radili u kućicama na obali, održavanja svih gradskih površina čistim - zahvalnost na podršci događaju u svakom smislu. Udruženje preduzetnika se, po riječima članova odbora, pokazalo kao veoma dobar i pouzdan partner, pa je izražena nada u nastavak ove saradnje. Osim pomenutog utvrđeni su i oni elemnti događaja koji bi mogli biti unaprijeđeni u narednom periodu.
Organizacioni odbor nastaviće sa radom tokom godine, kako bi doček planiran za 2017. bio što uspješniji. Turistička organizacija Tivat i Opština Tivat izdvojili su budžetska sredstva u ovu svrhu, a nosilac cjelokupne organizacije događaja biće Turistička organizacija grada. Jedan od prvih narednih zadataka organizacinog odbora jeste razmatranje novih ideja sa ciljem unapređenja i obogađivanja postojećeg koncepta proslave. Naredni sastanak organizacionog odbora je zakazan za 7. februar.