ODRŽANA AUDICIJA ZA “CRNA GORA U RITMU EVROPE”

13 dec 2018

Za završnu manifestaciju Crna Gora u ritmu Evrope plasiralo se šest djevojčica, i to pet kandidatkinja u plesu: Tijana Grbović, Denisa Srdanović, Mia Rosić, Anastasija Alić, i Milena Drašković, i Doris Deković u pjevanju, odluka je žirija nakon sinoćnje audicije za ovu manifestaciju koja je održana u prepunoj sali male scene JU Centar za kulturu / DTV Partizan.

„Audicija je još jednom pokazala da je Tivat grad koji ima talentovanu djecu. Umijeće u pjevanju i plesu pokazalo je oko 50 kandidata, učenika osnovnih skola “Drago Milović”, “Branko Brinić“, i muzičke škole iz  Tivta, kao i članovi Modno-plesnog kluba “Modest” i sportsko-plesnog studija “Diamond” – saopštila je sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti Dubravka Nikčević.

Pored pobjednica audicije, a shodno odluci Igora Karadarevića, direktora televizijskog programa „Crna Gora u ritmu Evrope“, četiri djevojčice koje su predstavljale Tivat prošle sezone takmičenja, predstavljaće opštinu Tivat i ove godine: Dora Štampić (pjevanje), Tara Petrović, Ana Marija Stipanić i Andijana Rašica (ples).

Desetočlanoj  ekipi  narednih mjeseci biće obezbijeđena  besplatna obuka za takmičenje svih crnogorskih gradova u finalnom nadmetanju, čije mjesto održavanja naredne godine je upravo Tivat.

Organizator audicije za učešće na manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope” bio je European capital advisors management, dok su  tehničku podršku pružili Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti i Centar za kulturu Tivat.

post slika