ODRŽANE III OMLADINSKE IGRE U TIVTU

24 nov 2017

U organizaciji Sekretarijata za mlade sport i socijalna pitanja, danas (petak, 24. novembar) održane su III Omladinske igre na Pinama. Potpredsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac i sekretarka Sekretarijata mr Darka Ognjanović , pozdravili su učesnike 8 ekipa i to : ekipa Opštine Tivat, Kik boks kluba Tivat, KSI Tivat, Triatlonci Tivat, SMŠ Mladost, Omladinski klub Tivat, JK ”Delfin” i DOO Komunalno Tivat.

“Ovo su treće Igre bez granica i ja se nadam da će dogodine biti još više ekipa. Što se više bavite sportom i knjigama sve ćete više biti odgovorniji prema sebi. Želim vam svu sreću, da se što više družite, da ostvarite što bolje rezultate. A kao podrška vašem druženju da bude Opština i što više sponzora” – rekao je potpredsjednik Kusovac.

Prvo mjesto osvojio je tim Omladinskog kluba sa osvojenih 160 bodova, II mjesto osvojila je SMŠ “Mladost” sa 120 osvojenih poena, a na trećem mjestu nasal se ekipa “DOO Komunalno preduzeće” sa osvojenih 110 bodova. Svim ostalim učesnicima organizator je dodijelio zahvalnice na ušeću.

 

44

post slika