Održane V Omladinske igre bez granica

27 nov 2019

Pete „Omladinske igre bez granica“ održane su na šetalištu Pine u Tivtu, u sklopu manifestacije “Novembarski dani”, a u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat.

Prvo mjesto osvojila  je ekipa Džudo kluba Tivat, druga je bila ekipa OŠ Drago Milović, dok su trećeplasirani bili učenici SMŠ Mladost.

Pozdravom učesnicima, Igre je otvorila Darka Ognjanović, sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.

„Pozdravljam vas u moje i u ime predsjednika opštine, koji je zbog obaveza bio spriječen da nam se danas pridruži. Ovo je rekord po broju prijavljenih ekipa. Nadam se da ćete se zabaviti, kao i svih prethodnih godina. Neka pobijedi najbolji, najbrži, najkreativniji, najmaštovitiji. Ali, suština je da ponesete lijepe utiske i da igra bude fer plej“ – kazala je Ognjanović.

Na gradskoj rivi devet ekipa takmičilo se u osam disciplina: preskakanje automobilskih guma, trka u vrećama, šutiranje penala i druge. Sa po 7 članova i jednom zamjenom snage su odmjerile ekipe: Komunalno doo, JK Delfin, OŠ Drago Milović, SMŠ Mladost, Džudo klub Tivat, OŠ Branko Brinic, Muzička škola i Omladinski klub i SRK Pagar.

post slika