OKRUGLI STO ZA MLADE PRAVNIKE ,,MEĐUNARODNO PRAVO I ISTRAŽIVANJE”

20 sep 2017

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat u saradnji sa NVO ,,SUTP - STUDENTSKO UDRUŽENJE ZA TAKMIČENJE U OBLASTI PRAVA” organizuje okrugli sto na temu ,,Međunarodno pravo i istraživanje”.

Ova aktivnost ima za cilj da se, na interaktivan način svim maturantima koji planiraju da upišu pravo, studentima prava, pripravnicima koji odrađuju pripravnički staž i onima koji su na Birou rada, kao i svim zaposlenim pravnicima u organima lokalne uprave, lokalnim preduzećima, Javnim institucijama sa teritorije opštine Tivat približi ova tema.
Okrugli sto na temu ,,Međunarodno pravo i istraživanje” održaće se 25.09.2017.godine ( ponedeljak ) sa početkom u 10:00 časova u Multimedijalnoj Sali u zgradi Opštine Tivat.
NVO ,,SUTP- STUDENTSKO UDRUŽENJE ZA TAKMIČENJE U OBLASTI PRAVA” predstavljaju mladi pravnici koji su učestvovali na takmičenju Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot 2016/2017 i postigli veoma zapažene rezultate. Riječ je o međunarodnom takmičenju iz oblasti prava koje obuhvata sve univerzitete širom svijeta
Svi zainteresovani građani/ke bliže informacije kao i prijavu učešća mogu ostvariti najkasnije do 13:00 časova 22.09.2017.godine ( petak ) na mail: dejan.krunic@opstinativat.com ili na broj telefona: 032/661-363. 

Okrugli sto - AGENDA