MISLI ZDRAVO VOZI BICIKL

20 sep 2017

Sekretarijat za zaštitu životne sredine zajedno sa Zelenim timom je 19 septembra još jednom u nizu uspiješnih akcija obilježio Evropsku nedjelju mobilnosti, okupljanjem biciklista na gradskoj rivi Pine i promotivnom vožnjom.

U saradnji sa Triatlon klubovima iz Tivta, Herceg Novog, Kotora, Nikšića i Podgorice , te KK Pro-basket , Omladinskim klubom Tivat  i posadom Š.B. Jadran, kao i učešćem djece iz O.Š Drago Milović i volontera, vesela ekipa je imala priliku da obidje brod Jadran i uz druženje i muziku napravi impozantnu formaciju bicikla na našoj rivi koja je snimljena dronom iz vazduha, uz poruku „Misli Zdravo-Vozi Bicikl“. U 16.00 časova je vesela družina napravila biciklističku turu u dužini od 5 km i to obalom od Pina kroz  Porto Montenegro, Donjom Lastvom do Sv. Roka i nazad istim putem do bivšeg Doma Vojske odakle se izašlo na magistralu i trotoarom do Velikog gradskog Parka, gdje se druženje nastavilo organizacijom košarkaške utakmice .

Zahvaljujemo se svm učesnicima na druženju, posebno najstarijem učesniku našem sugradjaninu Mirku Radinoviču koji nije krio oduševljenje ovom akcijom , kao i svi gradjani koji su imali priiiku da posvjedoče da su se čak  i tmurni oblaci pred ovom ekipom „razbježali“ , koja  je na kraju praćena zracima sunca odvozala turu  sa osmijehom na licu.

misli zdravo slika3

misli zdravo slika2

post slika