OMLADINSKA PREDSTAVA “KOSTI NEMA A KOSTI LOMI” NA CETINJU I U PODGORICI

08 feb 2018

Omladinski klub Tivat - grupa “Veliki” izvela je u utorak, 6. februara, predstavu  “Kosti nema, a kosti lomi” na Cetinju i u Podgorici. Događaj je održan u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat i Omladinskog kluba Tivat, a u saradnji sa Knightsbridge International  Schools Tivat, Gimnazijom Cetinje i Volonterskim klubom Gimnazije “Slobodan Škerović”.   

Omladinska predstava izvedena je na Cetinju za učenike i profesore, na poziv Gimnazije iz Cetinja.

Nakon Cetinja, mladi glumci održali su predstavu u punoj sali Gimnazije “Slobodan Škerović” u Podgorici. Po završetku predstave uslijedio je sastanak predstavnika Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat i Omladinskog kluba Tivat, sa učenicima i predstavnicima pomenute škole.

Tema sastanka bilo je upoznavanje volontera škole domaćina, sa aktivnostima koje sprovodi Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja i Omladinski klub Tivat. Tivćani su imali priliku predstaviti rad Omladinskog kluba i podijeliti svoja iskustva

Scenario za predstavu “Kosti nema a kosti lomi” pripremili su članovi Omladinskog kluba Saška Gomilanović i Nikola Jevtić, a režiju je uradila stručna saradnica OK Tivat. Glumili su: Saška Gomilanović, Lejla Vulić, Vasil Vulić, Polina Čečina, Božidarka Čelanović, Jovana Đukić, Marija Perišić, Barbara Davidović, Filip Petrović, Itana Čolaković, Milana Mihajilović,  Aleksa Balević i Ivana Garbin.

kosti nema kosti lomi2

post slika