OMLADINSKI KLUB TIVAT PARTNER NA PROJEKTU „CreActive „

12 jun 2015

Prošlog vikenda u prostorijama Omladinskog kluba Tivat organizovan je prvi sastanak upoznavanja i razmjene iskustava mladih iz Cetinja , Kotora i Tivta koji će biti uključeni u projekat pod nazivom „CreAktiv“ koji sprovodi Građnski kreativni centar iz Cetinja .

Tokom juna mjeseca predviđen je čitav niz obuka koje ce podrazumjevati tri jednodnevna sastanka mladih (njih 25) iz pomenutih opština koji ce pored usvajanja novih znanja i vjestina, zajednicki osmisljavati mini projekte koje ce u narednom periodu samostalno realizovati a kroz projekat CreActive ce se samostalno i finansirati.
Prva obuka je upravo realizovana u Omladinskom klubu Tivat dok su druge dvije planirane za Cetinje i Kotor.U Cetinju će biti realizovana obuka Aktivizam i učešće mladih 19-og juna a treća obuka će se izvoditi u Kotoru 22 .juna na temu Organizovanje događaja za mlade.

Tokom mjeseca nastavljena je i saradnja sa Omladinskim kulturnim centrom Herceg Novi na osmisljavanju programskih aktivnosti vezanih za informisanost i mobilnost mladih u dijelu omladinske politike i omladinkih akcija.Tokom juna mjeseca planirane su i ove programske aktivnosti gdje ce mladi iz Tivta posjetiti Herceg Novi i obratno.

Omladinsk razmjena 3

Omladinsk razmjena2

Omladinsk razmjena 1

post slika