OPŠTINA TIVAT DODIJELILA PRVACIMA UDŽBENIKE I POKLON KESE

04 sep 2017

Opština Tivat, Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, obezbijedila je i ove godine besplatne udžbenike za sve đake prvake koji polaze u školu.
Predstavnici Opštine Tivat poželjeli su đacima prvacima srećan početak i uručili im poklon kese. Đacima prvacima sa teritorije naše opštine poklon kese uručili su potpredsjednik Opštine Ilija Janović, sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mr Dubravka Nikčević i samostalna savjetnica za kulturu Ana Ivanović.
Potpredsjednik Opštine Tivat i sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti istakli su da Opština Tivat po drugi put obezbjeđuje udžbenike za đake prvog razreda i poželjeli im puno uspjeha u učenju i sticanju novih znanja.
Predstavnici Opštine posjetili su JU OŠ “ Branko Brinić” u Radovićima, gdje je ove godine upisano 11 prvaka, kao i područne škole JU OŠ “Drago Milović” u Gradiošnici ( gdje je upisano 33 prvaka) i Donjoj Lastvi ( 33 prvaka). Takođe, na prigodnoj svečanosti u JU OŠ “ Drago Milović” u Tivtu , uz prisustvo prvaka, njihovih roditelja i nastavnika , u ime Opštine Tivat obratila se mr Dubravka Nikčević, koja je između ostalog rekla :
“ Pred vama je đačko doba-najljepši period u životu. Budite dobri drugovi, pomažite drugima, družite se i uživajte u odrastanju… srećan dolazak u najveću i najljepšu porodicu koja se zove škola. “
Za djecu RE populacije i korisnike/ce materijalnog obezbjeđenja udžbenike su obezbijedili Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i Ministarstvo prosvjete.
Sekretarijat će danas, 04.09. u 18:00 u prostorijama Opštine, u Multimedijalnoj sali, upriličiti prijem za učenike Romske i Egipćanske populacije kojima će tom prilikom biti dodijeljeni neophodne stvari za školu.

udzbenici gradiosnica

udzbenici centar

post slika