Opština Tivat potpisala Ugovore sa NVO

11 okt 2016

U multimedijalnoj sali Opštine Tivat, u organizaciji Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, danas je održano potpisivanje Ugovora sa NVO-a kojima su odobrena sredstva za projekte po II konkursu. Sredstva koja su raspodijeljena, shodno Odluci Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama su u iznosu od 24.060,00 € i odobrena su za 13 projekata,odnosno dvije NVO sa posebnim značajem za grad za redovne aktivnosti i 11 projekata NVO.
Nakon uvodnog izlaganja sekretarke Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti MSc Dubravke Nikčević i predsjednice komisije za dodjelu sredstava Rajke Jovićević, prisutnima se obratila predsjednica opštine prof.dr. Snežana Matijević.


Ovom prilikom predsjednica opštine je istakla da je Opština Tivat i do sada podržavala aktivnosti NVO sektora, kako kroz projekte tako i kroz druge segmente koji im olakšavaju rad i djelovanje, te obećala da će se založiti u narednom periodu, kroz izradu novog budžeta za sljedeću godinu, za još veću kako finansijsku tako i svaku drugu podršku.

Potpisivanje ugovora sa NVO 1

post slika